Як вибрати і купити недорогу кондитерську вітрину
1. Представлені кондитерські вітрини економ класу добре підходять для невеликих кафе і магазинів які продають різні солодощі, снеки, торти і тістечка.
Щоб Вам не довелося переглядати весь каталог кондитерських вітрин, ми підібрали оптимальні моделі за технічними характеристиками які найчастіше купують наші постійні клієнти.
Кондитерські вітрини довжиною 120 см.
Високі технічні характеристики, велика площа викладення і доступна ціна.
Особливості кондитерських вітрин економ класу:
- ширина викладки 56-69 см.;
- діапазон температури від 0 до +10 градусів Цельсія;
- гнуте демонстраційне скло (крім вітрини Полюс Еко);
- викладка з нержавіючої сталі (крім вітрини Росс Bari)
- статичний тип охолодження кондитерських виробів;
- поставка "під замовлення".
Кондитерські вітрини для невеликих магазинів і кафе →
Однією з основних проблем з якою стикалися наші клієнти був дуже вузький дверний отвір який перешкоджав заносу вітрини в приміщення. Враховуйте це при виборі холодильної вітрини!
2. Місце розміщення універсальної холодильної вітрини - це важливо визначити заздалегідь, для того що б зрозуміти яка ширина викладки буде оптимальна для Ваших умов роботи;
3. Довжина моделі вітрини - це залежить від кількості демонстрованої продукції і площі торгового залу де буде встановлена універсальна вітрина.
Кондитерська холодильна вітрина - завжди свіжі солодощі!
Ви відкрили кафетерій? Ресторан? Вам не обійтися без використання кондитерської холодильної вітрини. У багатьох закладах харчового обслуговування сьогодні можна зустріти різноманітні кондитерські вітрини
від провідних європейських виробників. Даний вид холодильних вітрин призначений для тимчасового зберігання і демонстрації десертів, тістечок які вже готові до вживання. Використання
кондитерської холодильної вітрини дозволяє не тільки зберігати товарні види тістечок і десертів а й вигідно демонструвати їх.
Кондитерські вітрини мають приємний дизайн, який чудово доповнює прозоре скло з обладнанням системою підсвічування.
Кондитерські холодильні вітрини працюють в таких температурних рамках: від +1 до +10 градусів Цельсія, це дає можливість краще зберігати і демонструвати покупцям торти, тістечка, десерти і багато іншого. Якщо Ви не впевнені у виборі і не знаєте, яку краще
купити кондитерську вітрину для тортів можете сміливо телефонувати по одному з контактних номерів телефону - консльтанти завжди готові допомогти з вибором оптимального рішення для Вашого бізнесу.