(067) 53-11-911
(095) 882-02-24
(063) 197-10-10
 →   → 

Шафи шокової заморозки


Витривале обладнання для бізнесу. Гарантія 1 рік

77 232 грн.
В наявності
  • Виробник: DGD
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Об"єм загальний/корисний, л: 420/390
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -25
  • Тип охолодження: динамічний
46 334 грн.
В наявності
  • Виробник: DGD
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -25
  • Тип охолодження: динамічний
51 504 грн.
В наявності
  • Виробник: DGD
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -25
  • Тип охолодження: динамічний
74 509 грн.
В наявності
  • Виробник: DGD
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -25
  • Тип охолодження: динамічний
57 280 грн.
В наявності
  • Виробник: Apach
  • Країна виробник: Італія
  • Количество уровней: 3
  • Мощность, Вт: 0-300
  • Температурний режим, *С: -25
  • Тип охолодження: Динамічне
39 665 грн.
В наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -18
  • Тип охолодження: динамічний
44 535 грн.
В наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -18
  • Тип охолодження: динамічний
52 229 грн.
В наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна виробник: Італія
  • Кількість дверей: 1 двері
  • Кількість камер: 1 камера
  • Температурний режим, *С: -18
  • Тип охолодження: динамічний

Шафи шокової заморозки (шокери)

 

 

Шафи шокової заморозки обов'язкове обладнання для закладів громадського харчування і продуктових магазинів. Шокери дозволяють заздалегідь готувати інгредієнти і тривалий час зберігати свіжі продукти, не боячись погіршити їх смакові якості. Досягається такий ефект підвищеною продуктивністю холоду в порівнянні зі звичайними морозильними установками, більш низькими температурами і постійною циркуляцією холодного повітря всередині шафи. В інтернет-магазині & laquo; HolodMax & raquo; представлені професійні апарати шокової заморозки різної конфігурації, обсягу і потужності для реалізації будь-яких завдань.

 

 

 

Як працюють шок-фризер апарати?

 

 

Принцип роботи шаф шокової заморозки полягає в методі максимально швидкого і жорсткого охолодження. За короткий період, від декількох хвилин до 3-4 годин, продукти охолоджуються до температури від 18 до 30 градусів С. У результаті рідина перетвориться в мікрокристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту, на відміну від макрокристалів, утворених при звичайній довгій заморозці. Саме з цієї причини свіжі овочі, ягоди та інші продукти з великим вмістом соку і рідини після заморозки в шафах шокової заморозки не перетворюються в безформну масу, а зберігають форму, колір і текстуру після відтавання.

 

 

Представлені в каталозі магазина шок-фризер апарати справжній порятунок для кухарів і працівників закладів громадського харчування, яким потрібно заздалегідь заготовити запас напівфабрикатів на майбутню зміну або заготовити продукти на тривалий період. Ще одна особливість цієї технології полягає в запобіганні розвитку мікроорганізмів. Продукти в шафах шокової заморозки не псуються і зберігають всі основні поживні речовини і елементи навіть після тривалого зберігання (від декількох днів до декількох місяців).

 

 

 

Переваги обладнання для шокового заморожування або охолодження

 

 

Візуально шафи шокової заморозки не дуже відрізняються від звичайних холодильних камер. Однак вони краще пристосовані для інтенсивної експлуатації на професійних кухнях. Зовнішні та внутрішні поверхні виготовляються з нержавіючої сталі, полички і направляючі легко виймаються, що спрощує догляд і мийку обладнання. Використання шаф шокової заморозки також має ряд інших переваг:

 

 

  • •   Гігієнічність і екологічність. З пристроєм шокової заморозки легше дотримуватися пред'являються до кухонь громадського харчування санітарно-гігієнічні стандарти. Ризики псування і зараження продуктів хвороботворними мікроорганізмами при заморожуванні практично виключені.

 

  • •   Економія часу. Використання апаратів шокової заморозки дозволить ефективніше налагодити роботу кухні. Інгредієнти, напівфабрикати і навіть страви можна заготовити заздалегідь, в періоди меншого навантаження, і обслуговувати клієнтів більш якісно і без затримки видачі.

 

  • •   Оптимізація витрат. Використання даного обладнання в поєднанні з пароконвектоматів і інший професійною технікою дозволяє за один прийом готувати велику кількість страв, економлячи людино-години і електроенергію. З'являється можливість за раз закуповувати і заготовлювати велику кількість продуктів, видавати свіжі овочі і фрукти в не сезон.

 

  • •   Ні втрат ваги продуктів при розморожуванні. При охолодженні в звичайних морозильних камерах продукти втрачають природну вологість, разом з нею & ndash; мінерали, корисні речовини, структуру. За рахунок шокової заморозки вологи в мікрокристали льоду форма, вага, і поживні речовини зберігаються в первісному вигляді.

 

  • •   Розширення кухні. Можна заготовити великий набір страв на 4-5 днів вперед на відновлення піде не більше 25-20 хвилин.

 

 

З шафами шокової заморозки, представленими в нашому каталозі, ви зможете прискорити процес приготування їжі, розширити меню і підвищити рентабельність закладу. Дізнайтеся більше технічних нюансів і оформляйте замовлення, зв'язавшись з операторами магазину.

Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 53-11-911
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3