Холодильний стіл являє собою універсальне обладнання для професійної кухні, що поєднує робочу поверхню і холодильник для зберігання продуктів. Дане обладнання стає незамінним в більшості закладів харчування і навіть вдома, розширюючи корисний простір кухні і дозволяючи зручніше зберігати продукти. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені моделі різних конфігурацій від провідних виробників. Знаючи, як вибрати холодильний стіл і на які параметри звернути увагу, ви зможете легко купити відповідне обладнання для конкретних умов експлуатації.
Холодильні столи використовуються в якості універсального обладнання для зберігання та обробки не заморожених продуктів при температурі від -2 до +10 градусів. Ця вдала комбінація робочої поверхні і холодильного обладнання затребувана практично у всіх закладах громадського харчування, включаючи кафе, ресторани і готелі, де важливо не тільки готувати якісні страви, але й швидко видавати замовлення.
Використання холодильних столів дозволяє прискорити процес приготування страв в декілька разів. Охолоджені продукти зберігаються в оптимальних температурних умовах, завжди знаходяться під рукою кухаря, і розправляються тут же, без зайвих переміщень по кухні. В результаті можна оптимізувати роботу фахівців на кожному процесі і без затримок видавати замовлення клієнтам.
Перед тим як вибрати холодильний стіл, необхідно врахувати характеристики приміщення, відвідуваність, кількість процесів і вимоги до холодильного обладнання. Фахівці інтернет-магазину рекомендують враховувати при виборі наступні параметри:
1.Розміри робочої поверхні і конструктивні особливості. Враховуйте специфіку кухні і тих страв, які ви готуєте. Для приготування складних страв, наприклад, італійської та японської кухні, потрібна велика стільниця. З іншого боку, для нарізки овочів і фруктів на салати немає необхідності купувати холодильний стіл великого розміру, а варто більше увагу приділити об'єму холодильної камери.
2.Об'єм. Враховуйте кількість холодильних шаф і робочих поверхонь. Якщо місце для зберігання продуктів на кухні досить, можна придбати компактну модель і заощадити на площі. Проте, холодильний стіл при необхідності може повністю замінити все холодильне обладнання на кухні, що стане справжнім порятунком для компактного приміщення.
3.Температурний діапазон. Асортимент магазину включає низькотемпературні і середньотемпературні моделі, які генерують температуру від -10 до +16 градусів С. Температурний режим моделі повинен відповідати оптимальній температурі зберігання товарів, з якими ви будете працювати.
4.Матеріал робочої поверхні. Недорогий варіант – поліпропіленова стільниця. Це практичний і міцний матеріал, на якому зручно обробляти м'ясо, рибу, овочі. Більш універсальним гігієнічним матеріалом вважається нержавіюча сталь і граніт. Вони більш стійкі до подряпин і пошкоджень і відповідають всім санітарно-епідеміологічним стандартам.
5.Енергоспоживання. Даний параметр багато в чому визначає майбутні витрати на експлуатацію техніки. Вивчіть режими роботи і рівень енергоспоживання моделі, щоб підібрати максимально ефективний режим роботи.
6.Компресор. Моделі з вбудованим компресором зручніші в монтажі, але нагрівають навколишнє повітря і видають більше шуму.
Дізнатися докладніше про технічні характеристики різних моделей і отримати консультації про те, як вибрати холодильний стіл, можна у фахівців нашого магазину.