Завдяки поєднанню високої продуктивності, зручності використання і якості збереження продуктів морозильна скриня набирає все більшої популярності не тільки в місцях торгівлі, а й у побуті. Морозильна скриня знадобиться всюди, де необхідно подбати про тривалому зберіганні великої кількості продуктів без втрати їх якості в приватному будинку, магазині, в просторій квартирі, на громадської кухні, продуктовому складі, в готелі. Однак, щоб отримати всі переваги даного холодильного обладнання, потрібно чітко знати, як вибрати морозильну скриню і які параметри є ключовими.
морозильний ящик – це низькотемпературна морозильна камера, яка підходить для короткочасного і довготривалого зберігання овочів, фруктів, рибних, м'ясних, молочних продуктів, десертів і напівфабрикатів. Від стандартного побутового морозильного обладнання скриня відрізняється вертикальним завантаженням для більш зручного доступу до вмісту зверху.
Від звичайної морозильної камери скриня відрізняється цілим рядом особливостей:
• Однакову якість заморозки внизу і вгорі камери.
• Можливість підтримувати постійну температуру до -24 градусів.
• Гарна ізоляція – скриня довше зберігає холод при відключенні від живлення і підтримує потрібну температуру з меншими енерговитратами.
• Більший корисний об'єм в порівнянні зі звичайними побутовими морозильними камерами.
• Знімні кошики замість полиць дозволяють пошарово розподіляти продукти без порожнього і незайманого простору, а також легко отримувати до них доступ.
• Можливість економити, заготовлюючи велику кількість продуктів оптом, по акції або в сезон.
В асортименті нашого магазину представлений широкий асортимент обладнання вітчизняного та європейського виробництва. Перед тим як вибрати морозильну скриню, зверніть увагу на такі нюанси:
1. Температурний режим. Залежно від моделі, скриня генерує температуру до -18-24 градусів С. Врахуйте, які продукти ви плануєте зберігати і який період. Для точок громадського харчування, де важливо зберегти зовнішній вигляд і якість продуктів на короткий термін, варто вибирати низькотемпературні моделі. Для побутового використання і довгого зберігання продуктів підійдуть моделі меншої продуктивності.
2. Ємність. Модельний ряд морозильного обладнання нашого каталогу дозволяє купити як невеликі варіанти ємністю до 100 л, так і об'ємні моделі з корисною ємністю понад 500 л. Обов'язково продумайте, який кількість планується зберігати. У маленьку морозильну камеру може все не влізти, а забезпечувати енергією великий напівпорожній морозильник не доцільно.
3. Тип розморожування. Витрачати час і виймати всі продукти для розморожування морозильної камери не завжди зручно. В асортименті представлені морозильні ларі з системою "nofrost", які дозволять активно використовувати обладнання без перерв і ризику зіпсувати продукти.
4. Види кришок. Скриня з глухою кришкою краще підійде для довготривалого зберігання і використання на професійних кухнях. Вона краще утримує холод і дозволяє швидкого охолодження продуктів до потрібних температурних показників. Моделі зі скляною верхньою кришкою ідеальний варіант для магазину чи супермаркету, де необхідно демонструвати товар покупцеві. Скриня з гнутим склом або об'ємною скляною вітриною - гарне дизайнерське рішення для торгового залу або громадського харчування з поліпшеним оглядом на продукти.
В інтернет-магазині «HolodMax» представлена морозильна техніка будь-якого класу і під будь-який бюджет. Для замовлення та докладної інформації зв'яжіться з операторами.